Skip to main content

Op=op: wandelgids Op Verkenning voor €5,95

Op zoek naar een leuke activiteit wanneer straks het voorjaar aanbreekt? Ga eropuit met de Rover-wandelgids Op Verkenning. Nu te koop voor slechts €5,95 bij OVshop.nl!

Op Verkenning werd in 2018 uitgegeven ter gelegenheid van het jubileum van het door Rover uitgegeven tijdschrift De Reiziger. Zowel het blad als de daarin verschijnende wandelrubriek bestonden toen veertig jaar. Om deze mijlpaal te vieren heeft Rover haar vaste wandelredacteuren Gerda Spaander en Peter Oosterling gevraagd een wandelgids samen te stellen.

In lijn met het jubileum kozen de redacteuren voor veertig wandelingen; van oude toppers tot niet eerder gepubliceerde nieuwe wandelingen. De wandelingen zijn verdeeld over onze provincies, daarnaast bevat de gids vier wandelroutes in België en één in Duitsland.

Wandelen en openbaar vervoer vormen een uitstekende combinatie: het biedt de ideale mogelijkheid in een bepaalde plaats aan een wandeling te beginnen en deze in een andere plaats te eindigen. Met het openbaar vervoer onderweg naar het wandelgebied komt de wandelaar nieuwe en verrassende plekken tegen. Zo maakt de gebruiker van de wandelgids niet alleen kennis met de talrijke landschapstypen die ons land rijk is, maar ook met allerlei vormen van het openbaar vervoer.

De wandelgids Op Verkenning is nu te koop voor slechts €5,95 via OVshop.nl.

Overig