Skip to main content

Wedstrijd: bedenk jij het Reizigerscadeau?

Wat zou jij jezelf en andere treinreizigers cadeau willen doen? Rover daagt de treinreiziger antwoord te geven op deze vraag. De leukste inzendingen winnen zelf een mooi cadeau zoals een rondreis door Zwitserland. Maar het belangrijkste: het winnende idee wordt daadwerkelijk door NS uitgevoerd.

In 2022 kregen treinreizigers te maken met minder treinen bij NS wegens personeelsgebrek. Het gevolg waren langere reistijden en vollere treinen. Rover vroeg om compensatie en deze komt er nu ook: NS heeft 1,5 miljoen euro ter beschikking om de reiziger iets cadeau te doen.

Een week lang gratis koffie op alle stations? Of een verbetering aan de NS-app waar reizigers nog lang plezier van kunnen hebben? Rover organiseert een wedstrijd waarbij reizigers hun creatieve ideeën kunnen inzenden. De enige voorwaarden: het idee moet betrekking hebben op NS en uit te voeren zijn voor anderhalf miljoen euro. Verbeteringen aan stations zijn uitgesloten van de wedstrijd.

De inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld en het winnende idee wordt door NS uitgevoerd. Daarnaast wint de winnaar een zesdaagse treinreis door Zwitserland voor 2 personen in een Zwitserse panoramatrein ter waarde van € 2350. De tweede en derde prijs bestaan uit Interrail-passen waarmee een aantal dagen binnen Europa kan worden gereisd per trein. De prijzen worden aangeboden door www.treinrondreis.nl.

De inzendingsmogelijkheid voor deze wedstrijd is inmiddels gesloten.