Skip to main content

Doneer aan Rover

Rover is van reizigers, voor reizigers. Samen maken we ons sterk voor beter openbaar vervoer. Voor onze mobiliteit, ons milieu en de leefbaarheid van onze steden. Dit kan niet zonder jouw hulp. Jouw donatie draagt daaraan bij. Help je mee?

Doe een donatie

Samen met onze vrijwilligers werken wij dagelijks aan beter openbaar vervoer, zodat ons land in beweging blijft. Help mee en steun ons met een éénmalige gift!

Maak een bedrag over naar NL04 TRIO 0320 0025 78, t.n.v. Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer te Amersfoort.
Of kies direct één van onderstaande knoppen om een anonieme donatie te doen:

Schenken met belastingvoordeel

Beter openbaar vervoer vereist acties op de lange termijn. Rover is daarom blij met langdurige steun. Een periodieke gift aan Rover is bovendien (gedeeltelijk) aftrekbaar van de inkomstenbelasting. 

Bereken hier uw belastingvoordeel.

Om een periodieke schenkingsovereenkomst aan te gaan, vul onderstaande formulieren in en stuur deze naar:
Rover Ledenservice
Postbus 2132
3800 CC Amersfoort

Doneer je verlopen OV-chipkaart

OV-chipkaart verlopen? Zonde om weg te gooien! Rover moedigt reizigers aan zelf het restsaldo terug te vragen. Ga je deze moeite niet doen? Doneer dan de verlopen OV-chipkaart aan Rover!

Zet OV in uw testament

Blijvend iets betekenen voor de volgende generaties in het openbaar vervoer? Denk er dan eens aan om Rover een plaatsje te geven in uw testament.

Met uw nalatenschap kunnen ook de Roverleden van de toekomst zich namens u inzetten voor het openbaar vervoer als ultieme verbinder. Het opstellen van een testament kan via de notaris. Vereniging Rover is een erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en betaalt daarom geen erfbelasting. Het hele nagelaten bedrag komt dus ten goede aan ons werk.

Erfenis of legaat

U kunt aan Rover een bepaald bedrag nalaten in de vorm van een legaat. Een andere mogelijkheid is dat u Rover benoemt als erfgenaam voor uw hele nalatenschap of een deel daarvan. U kunt dit zelf kiezen. Uw notaris kan u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Die notaris moet de volgende gegevens hebben voor de tenaamstelling: Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer (Rover), kantoorhoudende Utrechtseweg 59, 3818 EA te Amersfoort, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 40410205.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met het landelijk kantoor van Rover. Wij vinden het leuk om van u te horen of u iets aan ons nalaat, al is het maar om u te bedanken. Maar u kunt de vermelding van Rover in uw testament ook in stilte regelen met de notaris.