Skip to main content

Word vrijwilliger

Werk mee voor een beter ov!

Heb je interesse in het openbaar vervoer? Zie je verbeterpunten in jouw regio? Heb je ideeën voor jouw dagelijkse traject van- en naar je werk? Of heb je kennis over specifieke thema’s binnen het openbaar vervoer? In alle gevallen ben je van harte welkom om je talenten voor Rover te gaan inzetten. Rover heeft vrijwilligers als regionale vertegenwoordigers in onze afdelingen en in landelijke expertisegroepen. Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om Rover beter op de kaart te zetten als het gaat om communicatie en media. Wil jij graag structureel maar toch flexibel vrijwilligerswerk doen waarmee je het verschil kunt maken? Kijk hieronder voor een overzicht van de beschikbare vacatures en meld je direct aan.

Doe jij ook mee?

Vrijwilligers Communicatie

De vrijwilligers van Rover verrichten heel veel werk, maar veel daarvan is voor de buitenwereld niet zichtbaar. Daarom zoeken we vrijwilligers die de uitdaging aandurven om ons werk naar buiten te brengen. Deze communicatietalenten vertalen het werk van onze afdelingen naar publiceerbare teksten. Ook bedenken ze nieuwe manieren om Rover zichtbaar te maken voor de buitenwereld.

Vrijwilligers Coördinatie

Ben jij een organisatorisch talent en kun je goed plannen en aansturen? Ben jij enthousiast om samen met de andere vrijwilligers van jouw afdeling toffe evenementen en campagnes te bedenken om het OV in jouw regio te verbeteren? Meld je dan aan als Vrijwilliger Coördinatie.

Vrijwilligers OV Expertise

Heb jij interesse in het OV in jouw regio en wil je jouw kennis op dit gebied vergroten? Word dan vrijwilliger OV Expertise! Binnen jouw afdeling ben je actief om de belangen van de reiziger op regionaal niveau in de gaten te houden. Je bekijkt nieuwe plannen van vervoerders en overlegt hierover met de betrokken partijen.

Vrijwilliger Netwerken

Ben jij een sociaal dier en zit netwerken in jouw bloed? Heb je daarnaast interesse in het verbeteren van het openbaar vervoer in jouw regio? Ga dan aan de slag als Vrijwilliger Netwerken!

Meer informatie

Meer informatie via Marloes Hofstede of Bart Meijer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of meld je direct aan!

Via dit formulier kunt u uzelf direct aanmelden voor één van onze vrijwilligersvacatures
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Persoonlijke gegevens

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input