Skip to main content

Blad De Reiziger

Het verenigingsblad van Rover

De Reiziger is het  tijdschrift van Rover. De Reiziger verschijnt drie keer per jaar en is gratis voor leden van Rover. In het blad lees je onder meer achtergrondartikelen over het openbaar vervoer, activiteiten van Rover, binnen- en buitenlandse reistips, verenigingsnieuws, wandelroutes en meningen van lezers.

Roverleden ontvangen De Reiziger thuis per post of digitaal per email. Eerdere edities zijn in het online archief te downloaden. Niet-leden kunnen losse nummers van het blad nabestellen of een abonnement afsluiten.

Downloaden voor leden

Leden van Rover kunnen via deze pagina edities van De Reiziger downloaden.

Een voorproefje

Ben je (nog) niet lid van Rover maar wel nieuwsgierig naar ons blad? Hier kun je als voorbeeld het eerste nummer van 2024 in pdf downloaden.

Abonnement

Wil je ook zes keer per jaar De Reiziger ontvangen? Word dan lid van Rover vanaf €35 per jaar. Wel het blad lezen maar niet lid van Rover worden? Een jaarabonnement op De Reiziger voor niet-leden kost € 50 per jaar. 

Nabestellen

Nieuwsgierig naar de verschillende edities van De Reiziger of een los nummer nabestellen? Bekijk hier het aanbod.

Adverteren

De Reiziger wordt door circa 3000 OV-reizigers (digitaal en op papier) gelezen. Een advertentie plaatsen kan al vanaf €72,50. Interesse? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Contact

Wil je reageren op een artikel in De Reiziger? Heb je interessant nieuws voor lezers? Neem dan contact op met de redactie.
Email:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres:
Reizigersvereniging Rover, tav 'redactie De Reiziger'
Postbus 2132
3800 CC Amersfoort