Skip to main content

Symposium over OV in de Euregio

14032804Op zaterdag 5 november 2016 organiseren de Belgische, Duitse en Nederlandse reizigersverenigingen TreinTramBus, PRO BAHN en Rover gezamenlijk een symposium over grensoverschrijdend openbaar vervoer in de Euregio Maas-Rijn en de Euregio Rijn-Maas-Noord rond Limburg. We zijn te gast bij de provincie Limburg in Maastricht.

Praat mee over tarieven, busverbindingen en treinverbindingen in de Euregio. Vooraanstaande sprekers uit de drie landen zullen hun visie geven over  de mogelijkheden en onmogelijkheden van kort, grensoverschrijdend vervoer. Aan het woord komen onder meer Patrick van der Broeck, gedeputeerde provincie Limburg, Anne Hettinga (CEO Arriva NL) en de voorzitters van de reizigersverenigingen TreinTramBus, PRO BAHN  en Rover.

Een deel van de middag wordt besteed aan werkgroepen. Van de deelnemers in de werkgroepen wordt verwacht dat zij oplossingen aanreiken voor de problemen die reizigers in de Euregio ondervinden. De voertalen zijn Nederlands en Duits. Voor korte vertalingen wordt gezorgd.

Deelname voor het symposium is gratis. Vooraf aanmelden is vereist, de locatie wordt later aan de deelnemers bekend gemaakt. Voor meer informatie en het voorlopige programma, klik op deze link