Skip to main content

Najaarsvoordeel voor Roverleden

herfstDe herfst staat voor de deur. Roverleden die er in dit seizoen op uit willen trekken, kunnen gebruikmaken van een aantal leuke kortingen.

De herfst is het seizoen van Halloween. Roverleden bezoeken de Halloween Frigth Nights in Walibi Holland met 25% korting. Of vier Halloween in Toverland met een korting tot 20% of in Moviepark Germany met 32,5% korting. Geen liefhebber van Halloween? De Miracle of Lights parade in Attractiepark Slagharen is ook een bezoekje waard, als Roverlid ontvangt u hier ruim 50% korting.

Of ga een dagje naar de dierentuin. Roverleden krijgen korting op hun entreebewijs bij onder meer Blijdorp,  Dierenpark Amersfoort, Ouwehands Dierenpark, Safaripark Beekse Bergen en GaiaZoo.

Liever warm schuilen voor de regen? Roverleden profiteren van korting op een dagje wellness bij Thermae 2000, Thermaalbad Arcen en Select Wellness Group of kunnen met korting een film pakken bij Pathé en JT Bioscopen. Of juist genieten van de herfstkleuren? Download één van onze gratis wandelroutes.

Roverleden kunnen gebruikmaken van de korting via Koopuwticket.nl, inloggegevens zijn door het secretariaat toegestuurd (verloren? Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Lees hier meer over het Rover-lidmaatschap.