Skip to main content

Breng je stem uit voor de Blije Reizigers Prijs

BRP LOGO 2016Komende maand wordt de winnaar van de Blije Reizigers prijs 2016 gekozen. De Blije Reizigers Prijs is de prijs voor verbeteringen in het openbaar vervoer, die het voor de reizigers plezieriger maken. Met de prijsuitreiking willen de leden van initiatoefnemer Railforum deze initiatieven landelijke bekendheid geven en op grotere schaal laten uitrollen. Het doel is dat dit elk jaar leidt tot meer merkbare verbeteringen voor reizigers.

De Blije Reizigers Prijs is bedoeld voor landelijke of kleine (regionale) initiatieven die de OV-reis verbeteren. Eerdere winnaars waren de Smart-OV proef, reisplanner GoAbout, het Reizen op rekening (RET) en het OV-diploma voor basisscholieren (Veilig Verkeer Nederland). De uitreiking van 2016 vindt plaats op 28 november.

Genomineerden voor 2016 zijn de audiotour tussen Almere en Lelystad, project WELKOM! waarmee Veolia de servicegerichtheid en gastvrijheid van medewerkers wil versterken, een nieuwe manier van HTM om eigenaren met verloren voorwerpen te herenigen, de vergelijkende boekingswebsite voor internationale treinreizen HappyRal.com en petflesautomaten met zeegeluiden van de RET.

Stemmen kan tot 14 november. Onder de stemmers wordt een Bose QuietComfort 35 draadloos hoofdtelefoon verloot.

Meer lezen over de genomineerde projecten en direct stemmen kan via deze link.