Skip to main content

Spoorkaart en spoorboekje: voordeel voor Roverleden

Koopuwticket nov16Het einde van het jaar is alweer in aantocht, misschien een goed moment om lid te worden van Rover? Als Rover-lid profiteert u onder meer van korting op een (zorg)verzekering en het spoorboekje. Ook krijgt u van ons spoorkaart 2017 cadeau. Maar het belangrijkste: u steunt ons in de strijd voor beter openbaar vervoer.

NS-dienstregeling 2017 brengt vele ingrijpende wijzigingen mee. Daarom krijgen Rover-leden nu de spoorkaart 2017 cadeau. Ook ontvangen leden een coupon waarmee ze met 50% korting het papieren spoorboekje van Treinreizger.nl en Rover kunnen aanschaffen.

Van plan komende tijd op zoek te gaan naar een nieuwe zorgverzekering? Roverleden krijgen bij Univé 7% tot 10% korting op een zorgverzekering. Daarnaast biedt Univé ook korting op onder meer een reisverzekering, fietsverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Zie voor meer informatie www.unive.nl/rover.

Natuurlijk kunt u via Rover met korting tal van leuke OV-uitstapjes maken. Breng bijvoorbeeld met 30% korting een bezoekje aan Blijdorp of met 20% korting aan het Aviodrome. Slecht weer? Ook op een bioscoopkaartje krijgt u korting via onze partners Koopuwticket.nl en LKGX.nl.

Meer weten? Zie voor een overzicht van ledenvoordeel onze ledenpagina, of lees hier meer over lid worden van Rover.