Skip to main content

Oproep: jong en passie voor openbaar vervoer?

13622672645 d3e6ac8060 oKom naar ons OV-café en maak kennis met Rover Jong

Ben je jonger dan 35 jaar en reis je regelmatig met het openbaar vervoer? Heb je ideeën over wat er nu goed gaat in het OV maar vooral ook over hoe het beter kan? Heb je een gezonde haat-liefdeverhouding met de trein of kan een reis je juist niet lang genoeg duren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Op donderdag 15 december organiseert Rover Jong een ‘OV café’ in Amersfoort. Deze middag gaan we in gesprek met de jonge reiziger over het openbaar vervoer. Welke onderwerpen moeten bij Rover Jong zeker op de agenda komen? Hoe kunnen we zorgen dat jouw reis aangenamer wordt? Hoe kun jij ons hiermee helpen?

We geven je graag een kijkje achter de schermen bij Rover. Maak kennis met de mensen achter Rover en hoor hoe zij te werk gaan voor de reiziger. Natuurlijk horen we het ook graag als je ideeën hebt over hoe het bij Rover beter kan. Wij zorgen voor hapjes en een drankje.  

Wat: OV café Rover Jong

Wanneer: donderdag 15 december van 16.00 – 18.30 uur

Waar: Amersfoort, vlakbij het station

Voor wie: voor iedereen t/m 35 jaar die een mening heeft over het openbaar vervoer

Wil je hierbij zijn?
Meld je aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ongeveer een week van tevoren ontvang je meer informatie.

We ontmoeten je graag op 15 december!