Skip to main content

Wandel naar je Werkdag op donderdag 6 april

WandelnaarjewerklogoOp donderdag 6 april 2017 is het nationale Wandel naar je Werk-dag. Voor het tweede jaar op rij wordt heel werkend Nederland opgeroepen om (een deel van de afstand) naar het werk te wandelen. Want wandelen werkt stress verlagend, vergroot de concentratie en verhoogt de creativiteit. Wie meedoet, maakt kans op leuke prijzen.

Op donderdag 6 april roept Stichting Wandelnet heel werkend Nederland op om (een deel van de afstand) naar het werk te wandelen. Rover heeft zich als partner aangesloten bij het initiatief, dat onder meer door NS, Low Car Diet, Milieudefensie en de Fietsersbond wordt gesteund. Loop je ook op de eerste donderdag van april van je huis naar het station of van de bushalte naar kantoor? Dan kun je je ook individueel aanmelden bij Wandelnet om kans te maken op leuke prijzen.

Onder alle aanmeldingen worden vijf wandelgidsen verloot van de nieuwste LAW: het Groot-Frieslandpad. Bovendien wint de beste fotoinzending een NS-wandeling inclusief hotelovernachting in het Apollo Hotel Utrecht voor twee personen (incl. ontbijt + treinticket). Laat op donderdag 6 april zien dat jij te voet naar je werk bent gegaan door je leukste loopfoto te delen op Twitter met de hashtag #wandelnaarjewerkdag.

Om aan te melden:

  • Ga naar www.wandelnaarjewerkdag.nl en klik op de ‘Aanmelden’ button.
  • Vul je naam in en laat weten dat je via Rover komt
  • Leg op 6 april (een deel van) de afstand naar je werk te voet af.
  • Tweet op 6 april jouw leukste wandelfoto (#wandelnaarjewerkdag).

aanmelden