Skip to main content

Gezocht: stagiair(e) audiovisuele communicatie


ReizigersperronHoud je van vloggen? Heb je hart voor het openbaar vervoer? Rover zoekt een stagiair(e) die ons kan helpen om onze missie op enthousiaste wijze in beeld te brengen.

Omschrijving

Rover wil het openbaar vervoer makkelijker en eerlijker maken. Of het nu gaat om een veel te ingewikkelde OV-chipkaart, voor toeristen onbegrijpelijke kaartautomaten of een onvindbare P&R-plek.. Om ons te helpen met deze missie, meer (jonge) reizigers te bereiken en leden te werven zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die dit soort OV-kwesties aan de kaak wil stellen met behulp van audiovisuele communicatie zoals vlogs. Samen met het kantoorteam bepaal je wat gefilmd en gevlogd wordt, je geeft advies en monteert. Je stemt je werk af met de communicatiemedewerker.

Functie-eisen

  • Je volgt een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld communicatie en multimedia.
  • Je hebt ervaring met vloggen en monteren en je kunt communicatieboodschappen vertalen naar audiovisuele middelen.
  • Je het affiniteit met openbaar vervoer en weet waar de OV-reiziger tegenop loopt.

Wij bieden

  • Een praktijkstage bij een kleine organisatie met een groot netwerk.
  • Een kans om je werk aan een potentieel grote doelgroep bloot te stellen: er rijden dagelijks 1,2 miljoen mensen met de trein!
  • Ondersteuning vanaf ons landelijk kantoor in Amersfoort.
  • Duur stage in overleg.

Over Rover

Rover is de belangenvereniging van reizigers in het openbaar vervoer. Wij streven naar verbetering van de kwaliteit van het OV en een vergro­ting van het aandeel van het OV in de totale mobiliteit. De vereniging heeft rond de 5000 leden en 30 afdelingen die op regionaal niveau de belangen van de reizigers behartigen. Daarnaast zijn er een aantal werkgroepen die samen met het landelijk bestuur de belangen op nationaal niveau behartigen. De activiteiten worden ondersteund vanuit het landelijk bureau in Amersfoort, waar 14 mensen werken (10 fte). Met jaarlijks bijna een miljoen bezoekers op onze website en met 9000 volgers op Twitter zijn wij nu de nummer één vereniging van reizigers, voor reizigers.

Meer informatie? Neem contact op met Sanne van Galen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-17138848.