Skip to main content

Voordelig een overdekt dagje uit voor Rover-leden

RNetHet goede lenteweer laat dit jaar lang op zich wachten. Roverleden die er toch even op uit willen, kunnen gebruik maken van diverse kortingen op een aantal overdekte dagjes uit.

Voor een middagje bioscoop is het altijd goed weer. Roverleden profiteren van korting op bioscopen als Pathé, Utopolis en JT Bioscopen. Liever een dagje wellness? Profiteer van minstens 30% korting bij Thermae 2000, Thermaalbad Arcen en Select Wellness Group. Of ga een avondje zwemmen in het Tikibad met kortingen tot 30%. Naar het museum? Roverleden krijgen ook korting op entree van Corpus.

Toch lekker weer? Via Koopuwticket.nl kunnen Roverleden voordelig een dagje naar de dierentuin; momenteel zijn er kortingskaartjes beschikbaar voor Blijdorp, GaiaZoo Kerkrade, het Dolfinarium, Dierenpark Amersfoort, Zoo Antwerpen of Planckendael en Plaswijckpark Rotterdam. Liever naar een pretpark? Roverleden krijgen korting op de entree van Walibi, Toverland, Bobbejaanland en Moviepark Germany. Ook is er korting beschikbaar voor een bezoekje aan Madurodam of het Nederlands Openluchtmuseum. Of geniet van de natuur via één van onze gratis wandelroutes.

Roverleden kunnen gebruikmaken van de korting via Koopuwticket.nl, inloggegevens zijn u bij de welkomstbrief toegestuurd (verloren? Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Lees hier meer over het Rover-lidmaatschap.

korting1 mei 2017