Skip to main content

Collegetour ‘Intelligent van A naar B’

PlattelandHet ROCOV Twente organiseert op aanstaande maandagochtend 9 oktober de collegetour ‘Intelligent van A naar B’ bij de Universiteit Twente.

Aan de hand van twee interactieve colleges worden deelnemers geprikkeld om het beeld van het openbaar vervoer (OV) bij te stellen. De sprekers zullen een doorkijk geven naar OV 2.0. Het eerste college zoemt in op de innovatieve ontwikkelingen die de grenzen tussen het openbaar vervoer en alle andere vormen van vervoer doen vervagen. Het tweede college belicht de schijnbare tegenstelling van OV en aanvullende mobiliteitsoplossingen op het platteland en in de stad.

Programma:

09:30 Inloop: Ontvangst met koffie/thee

10:00 Welkomstwoord door Ellen Pot, voorzitter ROCOV Twente.

10:15 College “ Mobiliteit- en Openbaar Vervoer van de toekomst”, door Willem Snel, manager intelligente Mobiliteit van En Morgen

10:45 Zaaldiscussie

11:10 Pauze

11:30 College “Intelligent van A naar B in de stad versus het Platteland”, door Jan van Selm, directeur OV-bureau Groningen Drenthe.

12:30 Slotwoord

Deelnemen? U kunt zich opgeven bij Marlies Mulder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Collegetour ‘Intelligent van A naar B’
Maandag 9 oktober 09:30 – 12:30 uur
Universiteit Twente, Zaal 2503 van het gebouw Ravelijn
Drienerlolaan 5 te Enschede