Skip to main content

Papieren spoorboekje 2018 nu te reserveren

thumb Spoorboekje2018Het papieren spoorboekje van Treinreiziger.nl en Rover verschijnt naar verwachting op 8 december in de winkel, maar is nu alvast online te reserveren. Nieuw dit jaar is dat naast het complete spoorboekje ook een Intercityboekje te bestellen is.

Sinds 2012 geven Treinreiziger.nl en Rover ieder jaar het papieren spoorboekje uit. Het spoorboekje bevat dienstregeling 2018 van alle vervoersbedrijven en handige informatie over onder meer NS-abonnementen, de OV-chipkaart en contactgegevens van treinbedrijven. Het spoorboekje kost net als voorgaande jaren € 9,95 en zal naar verwachting vanaf 8 december bij onder andere de AKO te koop zijn. De nieuwe dienstregeling gaat in op 10 december.

Nieuw dit jaar is dat er ook een intercityboekje in een kleine oplage zal verschijnen. “Sommige mensen vinden het spoorboekje onhandig dik. Daarom brengen we dit jaar ook een intercityboekje uit,” legt initiatiefnemer Hildebrand van Kuijeren van Treinreiziger.nl uit. Het intercityboekje (ca. 140 pagina’s) zal alleen verkrijgbaar zijn via Treinwebshop.nl en kost € 7,95 (exclusief verzendkosten). Het boekje is nu alvast online te reserveren, net als het reguliere spoorboekje.

Korting voor Roverleden

Leden van Rover ontvangen in de eerste week van december per post of per email een kortingsbon waarmee ze het spoorboekje 2018 met 50% korting bij de AKO kunnen aanschaffen. Bestellen bij Rover is ook mogelijk. Inclusief verzendkosten kost het spoorboekje voor Roverleden dan €8,50, het Intercityboekje komt dan op €7,00. Roverleden kunnen de spoorboekjes via onderstaand formulier bestellen.