Skip to main content

Voor Roverleden: voordelig verzekerd en korting op spoorboekje

thumb Spoorboekje2018De nieuwe dienstregeling is alweer in aantocht, misschien een goed moment om lid te worden van Rover? Als Rover-lid profiteert u onder meer van korting op het spoorboekje en een (zorg)verzekering. Ook krijgt u van ons spoorkaart 2018 cadeau. Maar het belangrijkste: u steunt ons in de strijd voor beter openbaar vervoer.

Spoorboekje
Vanaf 8 december is het papieren spoorboekje van Treinreiziger.nl en Rover weer te koop bij de AKO. Nieuw dit jaar is dat er ook een Intercityboekje verschijnt, uitsluitend online te bestellen. Roverleden krijgen 50% korting op beide boekjes. Om het spoorboekje met korting bij de AKO te kunnen kopen, ontvangen leden de komende dagen per post of email een coupon. Beide boekjes kunnen met korting bij Rover worden besteld

Univé
Op zoek naar een voordelige reis- of fietsverzekering? Of een nieuwe zorgverzekering? Via Rover kunt u zich collectief verzekeren bij Univé. U profiteert dan van de volgende kortingen:

Doorlopende Reisverzekering  

5% 

Zorgverzekering

7%

Fietsverzekering   

5% 

Bromfietsverzekering 

5%

Aansprakelijkheidsverzekering  

5%

U kunt uw premie berekenen en direct afsluiten via www.unive.nl/rover of bij een Univé-vestiging.

Tickets
Met het OV eropuit deze winter? Vier Sinterklaas op Duinrell of bezoek het winterse Openluchtmuseum met korting. Via koopuwticket.nl profiteren Roverleden van kortingen op entreetickets van onder meer dierentuinen en bioscopen. Inlogcodes heeft u eerder dit jaar ontvangen. Bent u de inloggegevens kwijt? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Zie voor een overzicht van ledenvoordeel onze ledenpagina, of lees hier meer over lid worden van Rover.