Skip to main content

Papieren spoorboekje weer in de winkel

thumb Spoorboekje 2018 AKOHet papieren spoorboekje van Treinreiziger.nl en Rover, met daarin treindienstregeling 2018, ligt weer bij de AKO-boekhandels op het station. Handig, want zondag gaat de nieuwe NS-dienstregeling in.

Het spoorboekje bevat dienstregeling 2018 van alle vervoersbedrijven en handige informatie over onder meer NS-abonnementen, de OV-chipkaart en contactgegevens van treinbedrijven. Het is de zesde keer dat Treinreiziger.nl en Rover het spoorboekje uitgeven, sinds NS in 2010 stopte met het drukken van spoorboekjes.

Intercityboekje
Nieuw dit jaar is het Intercityboekje: een extra handzaam spoorboekje waarin alleen de Intercitytijden zijn opgenomen. Het intercityboekje is alleen verkrijgbaar via Treinwebshop.nl en kost € 7,95 (exclusief verzendkosten). Wie het Intercityboekje of het spoorboekje al heeft besteld, kan hem eerdaags thuis verwachten.

Korting voor Roverleden
Leden van Rover ontvangen deze week per post of per email een kortingsbon waarmee ze het spoorboekje 2018 met 50% korting bij de AKO kunnen aanschaffen. Bestellen bij Rover is ook mogelijk. Het spoorboekje kost voor Roverleden dan €8,50 en het Intercityboekje €7,00, inclusief verzendkosten. Roverleden kunnen de spoorboekjes via onderstaand formulier bestellen.