Skip to main content

De Reiziger nummer 1 van 2019 is verschenen

Het jaar is nog niet ten einde, maar ons blad De Reiziger nummer 1 (januari) van 2019 is al verschenen! Binnenkort valt het blad (elektronisch of per post) bij onze leden op de deurmat. Met in deze editie onder meer de volgende onderwerpen:

Spoorboekje 2019

Het nieuwe spoorboekje staat niet boordevol veranderingen. Het begroet wel Drielandentrein van Arriva en Qbuzz als nieuwe vervoerder op het spoor.

‘Op zoek naar wat de OV-organisaties met elkaar verbindt’

In de vorige editie namen we afscheid van Rover-directeur Ineke van der Werf. Nu is het tijd voor een kennismaking met Freek Bos, die vol ambitie als ‘directeur nieuwe stijl’ aan de slag is gegaan.

Visie op trein van de toekomst: vooral divers

Hoe reizen we in de toekomst van deur naar deur? Wat mogen we verwachten van het openbaar vervoer in de decennia die voor ons liggen? Het aanbod wordt in ieder geval diverser, ook ín de trein. Tenminste als het aan de designers ligt die NS inschakelde om een ontwerp te maken van het toekomstig OV .

Op Verkenning: klimmen en dalen aan weerszijden van de grens

De échte buitenlandwandeling komt in de volgende Reiziger, maar ook deze wandeling loopt voor een flink deel over de landsgrens – al is het nergens meer dan 2 km van die grens vandaan.

Verder: forensen en gezondheid, reizen tot in de haarvaten en nog meer!

De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Vereniging