Skip to main content

De Reiziger nummer 4 van 2019 is verschenen

Ons blad De Reiziger nummer 4 (juli) van 2019 is verschenen. Dit nummer heeft als thema ‘Eropuit met het OV’. Binnenkort valt het blad (digitaal of per post) bij onze leden op de deurmat. Met in deze editie onder meer de volgende onderwerpen:

Tips voor de beste trips

Zomer: het uitgelezen seizoen om er lekker op uit te gaan met trein, tram, bus en boot. Ook dit jaar de beste tips voor binnenlandse trips: Ravenstein, de Hondsbossche Duinen, de Lekdijk, de Maasoever, Tholen, forten en It Tsiispakhûs!

Bram Hansma wil graag samenwerken

Vorig jaar namen we afscheid van Annemarie den Toom als Hoofd OV Loket. Haar opvolger Bram Hansma (39) zet stevig in op meer samenwerking binnen de OV- wereld. Hij ziet daarin ook een belangrijke rol voor het OV loket.

Met de fiets in de trein Europa in

De fiets mee in de trein op vakantie blijft een mooie optie. Dit jaar kun je ook fietsplekken reserveren in de intercity naar Antwerpen en Brussel. Geen overbodige luxe! Ook nieuw is de Nightjet van Hannover naar Zürich, die aansluiting biedt op de Eurocity naar Milaan.

Op Verkenning: langs Dinkel en over bergen

We wandelen dit keer door het ‘schone en nijvere’ Twente, langs de rivier de Dinkel en over drie heuse bergen: de Hakenberg, de Paasberg en de Tankenberg. Onaangetaste landschappen, weidse uitzichten en Romeinse geschiedenis. Wie gaat er mee?

De Reiziger is na te bestellen via deze pagina. Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Vereniging