Skip to main content
European Sleeper

Praat mee tijdens de themamiddag internationaal reizen

Tegen welke obstakels loop je aan wanneer je een internationale reis boekt? Wat heb jij als internationale reiziger nodig? Praat mee tijdens onze themamiddag op zaterdag 1 juni in Amersfoort.

Het vakantieseizoen staat voor de deur, een goed moment voor Rover om een themamiddag te organiseren rond internationaal reizen. Te gast is Elmer van Buuren, één van de twee directeuren van de nieuwe nachttrein European Sleeper. In een presentatie geeft hij de aanwezigen een beeld van wat er bij komt kijken om een internationale treindienst op te zetten. Ook wordt er een presentatie op afstand gegeven door Jon Worth, Independent Railway Commentator. Hij zal in het Engels iets vertellen over waar je als reiziger tegenaan loopt bij het internationaal reizen met de trein. Tot slot presenteert beleidsmedewerker Verena van der Hoek de resultaten van het Rover-onderzoek naar de internationale reiservaringen in de zomer van 2023.

We zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar de ervaringen van de aanwezigen. Het publiek gaat daarom zelf in groepjes aan de slag met situaties die je tegenkomt bij het boeken van een internationale reis. De uitkomsten bespreken we daarna gezamenlijk. Ook zullen er experts aanwezig zijn om handige tips te geven.

Meedoen? De themamiddag vindt plaats op zaterdag 1 juni vanaf 15:00 uur in het Amershof, Snouckaertlaan 11 te Amersfoort. Vooraf aanmelden is niet verplicht. Deelname is gratis.

Internationaal