Skip to main content

Oproep Rover Jong: hoe bereikbaar is de campus?

Reis je met het openbaar vervoer naar jouw onderwijsinstelling? Is die verbinding snel en comfortabel of sta je vaak hutje mutje in de bus, waar je ook nog eens lang op hebt moeten wachten? Laat het weten aan Rover Jong door de enquête in te vullen. Meedenken is ook welkom!

Ben je positief over de digitale lessen of kun je niet wachten tot je weer in een lokaal mag zitten? Bevalt het goed om op flexibele tijden aan je studie te werken of wil je graag weer duidelijke structuur in de planning? Allemaal vragen die van invloed zijn op het ov als de coronamaatregelen straks voorbij zijn. Rover Jong onderzoekt hoe het onderwijs en het ov naar campussen er dan uit kan gaan zien.

Op dit moment reis je waarschijnlijk erg weinig, maar na de coronacrisis zal dit weer opstarten. We willen graag in kaart brengen hoe bereikbaar de onderwijsinstellingen van Nederland zijn en waar er ruimte is voor verbetering. Met deze informatie gaan we aan de slag om die verbeteringen ook echt te realiseren. Maar we zijn ook benieuwd hoe studenten en scholieren de opstart van het onderwijs straks voor zich zien en welke veranderingen er daarin wenselijk zijn. 

Je kunt ons helpen met dit onderzoek door de vragenlijst in te vullen. Het zal niet meer dan 10 minuten van je tijd in beslag nemen. Uiteraard is iedereen die met ons mee wil denken over dit onderwerp van harte welkom. Aanmelden hiervoor kan via de vragenlijst of direct naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om direct naar de vragenlijst te gaan

Rover Jong