Skip to main content

Rover Jong organiseert webinar over zelfrijdend vervoer

De komende jaren zullen reizigers steeds vaker te maken krijgen met zelfrijdend openbaar vervoer. Nieuwsgierig naar de proeven met ‘pods’ en ‘shuttles’ die gedaan worden? Vragen over zelfrijdend OV? Rover Jong biedt alvast een kijkje achter de schermen middels een gratis webinar op woensdag 28 april.

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van zelfrijdend vervoer? Hoe ziet het OV van de toekomst eruit? En hoe zorgen we dat de reiziger er ook gebruik van wil maken? Rover Jong heeft meerdere OV-professionals bij elkaar gebracht om zich over onder meer deze vragen te buigen. Aan het woord komen Hans Jeekel (TU Eindhoven), Rik van den Band (ProRail), Tim van Winsum (provincie Groningen) en Riender Happee (TU Delft).

Hoe kijkt de reiziger zelf aan tegen het zelfrijdend vervoer? Namens de reiziger presenteert Rover Jong tijdens het webinar een lijst met wensen. Daarnaast krijgen deelnemers aan het webinar de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Het webinar wordt gehouden op woensdag 28 april van 16:00 tot 17:30. Deelname is gratis, vooraf aanmelden wordt wel gevraagd. Dit kan via onderstaand formulier.

Aanmelden webinar nieuwe betaalmiddelen in het OV

Hierbij meld ik mezelf aan voor het webinar over nieuwe betaalmiddelen in het OV

Persoonlijke gegevens

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Rover Jong