Skip to main content

Blad De Reiziger verschijnt deze week

Cover202302Verenigingsblad De Reiziger editie mei 2023 is verschenen en valt binnenkort zowel digitaal als op papier op de deurmat. Met in dit nummer onder meer de volgende artikelen:

Tips voor binnenlandse trips
Lachend lonkt de lente, zachtjes zingt de zomer: het is weer tijd om eropuit te trekken. De Reiziger reikt enkele ideeën aan voor gevarieerde uitstapjes door heel Nederland.

Verdwenen haltes en vervoersarmoede
Vooral op het platteland wordt vervoersarmoede een steeds groter probleem, al lijken sommige bewoners inmiddels al niet meer anders gewend te zijn.

Per boot en trein naar Oxford en Glasgow
Het was de hoogste tijd om het VK weer ‘ns op te zoeken. Een theatervoorstelling in Oxford leek mooi te combineren met een bezoek aan Schotland. Maar niet per Eurostar…

Treinen door Cuba
Het spoor tussen Guane en Pinar del Río is Cuba’s meest westelijke railverbinding. Jeroen Vogel verkende deze lijn enkele jaren terug.

Vervoersarmoede en de sociale kant van het OV
Er verdwijnt steeds meer openbaar vervoer en vervoersarmoede neemt toe. Rover-directeur Freek Bos en Guus Puylaert, hoofdredacteur OV-Magazine, schrijven beide hun mening over deze ontwikkeling.

En nog meer...
Wachten op de trein in Breukelen, wandelen in Limburg en nog meer.

Rover-leden die gekozen hebben voor een lidmaatschap met blad krijgen het blad opgestuurd, digitaal of per post. Klik hier voor meer informatie over het Rover-lidmaatschap.

Vereniging