Skip to main content

Rover Jong webinar zelfrijdend vervoer

Zelfrijdend vervoer, als reizigers krijgen we er de komende jaren steeds meer mee te maken. Welke ‘shuttles’ en ‘pods’ gaan we de komende jaren treffen? En wat zijn de wensen van de reiziger? Laat je bijpraten tijdens het webinar van Rover Jong over zelfrijdend OV op 28 april. Dit webinar volgt op de themasessie tijdens de ALV van november 2019 waarin we binnen Rover hebben nagedacht over onze wensen rond autonoom vervoer.

Benieuwd wat de laatste ontwikkelingen zijn in het zelfrijdend vervoer? Welke pilots er op stapel staan en wat de reiziger de komende jaren kan verwachten? Rover Jong bracht meerdere professionals uit het vakgebied bij elkaar om de reiziger (digitaal) bij te praten.

Aan het woord komen onder meer Hans Jeekel van de TU Eindhoven, Rik van den Brand van ProRail, Tim van Winsum van Provincie Groningen en Riender Happee van de TU Delft. Uiteraard zorgt Rover Jong dat er ook de nodige aandacht aan de wensen van de reiziger wordt besteed. Ook is er ruimte voor vragen.

Dit webinar is gratis toegankelijk voor iedereen. Zeker weten dat je het webinar niet mist? Zet dan alvast woensdag 28 april tussen 16:00 en 17:30 uur in je agenda. Aanmelden is binnenkort mogelijk.

Rover Jong